Un francez a intrat în gardul unui octogenar din Horia

Dimensiune text

Un bărbat de 85 de ani, din Horia, a fost implicat într-un accident,  ca victimă colaterală. ”Eram în casă și am auzit un zgomot puternic. M-am speriat, am ieșit în curte, am văzut că ceva e în neregulă la gard, apoi am ieșit din curte și am văzut o mașină în gardul meu. Sper ca cel care a provocat accidentul să-mi plătească gardul”, a spus bătrânul.

Totul s-a întâmplat marți, 9 iunie. Un tânăr de 25 de ani, din Horia, mergea pe E85, pe direcția de mers Bacău-Roman; la intersecția cu strada Câmpului, a virat la stânga, dar fără a se asigura suficient și a intrat într-un autoturism condus regulamentar de un cetățean francez, care se deplasa pe direcția Roman-Bacău. În urma impactului, mașina condusă de francez a ajuns în gard. Din autoturismul care circula regulamentar, două femei au fost rănite ușor, iar din celălalt autoturism a fost rănit și transportat la spital șoferul de 25 de ani.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a dinamicii accidentului. Niciunul dintre conducătorii  auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.


COMENTARII

WORDPRESS: 0