Prima paginăRoman

Un Crăciun pentru fiecare

Dimensiune text

Elevi ai Liceului Tehnologic „Vasile Sav” au colindat copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă.

 

 

Elevii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă din Roman au primit musafiri luni, 17 decembrie. Vizitatori au fost elevii de la clasele a XI-a D și a XII-a D, de la Liceul Tehnologic „Vasile Sav”, care l-au ajutat pe Moș Crăciun să împartă cadouri copiilor din centru.

Am intitulat această activitate «Un Crăciun pentru fiecare» și am încercat să aducem un strop de bucurie și de speranță copiilor mai puțin norocoși care sunt la centru. Pe lângă dulciuri și cadouri, elevii noștri au oferit și un program de colinde, care a înseninat sufletul tuturor celor prezenți„, a spus profesoara Liliana Aniței, diriginta clasei a XI-a D, care a coordonat activitatea alături de colega sa Mihaela Antofie, diriginta clasei a XII-a D.

Activitatea liceenilor de la „Vasile Sav” face parte dintr-un proiect mai vast, intitulat „Generozitate și speranță”, înscris în calendarul regional al activităților educative și care se desfășoară timp de doi ani. „În cadrul proiectului, am încheiat parteneriate cu mai multe instituții, cu Centrul Școlar de Educație Incluzivă, cu Școala Nistria, din comuna Boghicea, cu Centrul de Sprijin și Asistență Socială, cu care am desfășurat mai multe activități comune. Elevii noștri au înființat un club, pe care l-au intitulat «Homo faber», în cadrul căruia au confecționat felicitări și alte produse hand-made, pe care, apoi, le-au vândut. Fondurile obținute au fost folosite în proiecte caritabile„, a spus profesoara Liliana Aniței.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Elev 8 ani

    Clasa a XI-a A.nu D