Prima paginăActualitate

Un copil își așteaptă mama acasă

Dimensiune text

O tînără de 24 de ani din comuna Tașca, mama unui copil de șase ani, este căutată de rude, dar și de poliție, din data de 22 ianuarie.

 

 

În ziua respectivă, tînăra a fost condusă pînă aproape de casă de patronul firmei la care lucra. Pe drum, Georgiana și-a sunat mama pentru a-i încălzi mîncarea, semn că mai avea foarte puțin pînă acasă. În zadar a mai așteptat femeia ca fiica ei să ajungă acasă și să se așeze la masă. După multe clipe de neliniște, femeia a mers la Poliție și a anunțat dispariția. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Polițe al Județului (IPJ) Neamț au început cercetările și au interogat mai multe persoane, printre care și fostul soț al tinerei. Bărbatul a fost supus inclusiv testului poligraf, test pe care l-a picat, dar polițiștii nu au suficiente informații pentru a-l acuza pe bărbat de o infracțiune.

Rudele Georgianei Țuțuianu (foto) cred că fostul soț este implicat în dispariția tinerei. Bărbatul o contacta deseori pe Georgiana, susținînd că vrea să se împace cu aceasta, dar tînără nici nu voia să audă de așa ceva.

La trei luni de la dispariție și în lipsa unor elemente care să-i ajute să rezolve cazul de dispariție, polițiștii cer, din nou, ajutorul cetățenilor.
Solicităm sprijinul populației pentru a ne furniza informații privind dispariția lui Țuțuianu Ramona Georgiana, de 24 ani, din comuna Tașca. Orice amănunt, detaliu care poate fi considerat nesemnificativ, ne poate fi de ajutor! Cei care au cunostință de împrejurările în care tînăra a dispărut de la domiciliu sînt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112!„, se arată în comunicatul emis de IPJ Neamț.

Semnalmente: înălțime 1,65 metri, greutate 45 – 50 kilograme, corpolență slabă, păr castaniu cu suvițe, fir drept, purtat peste cap, pînă la nivelul umerilor, ochi căprui, fără semne particulare.

La data dispariției, tînăra purta blue-jeans, cizme de culoare neagră și palton scurt, de culoare neagră, cu cordon.

COMENTARII

WORDPRESS: 0