Prima paginăNeamt

[GALERIE FOTO] [VIDEO] Un camion a distrus o casă, la Traian

Dimensiune text

O persoană a murit și alta a fost grav rănită, sâmbătă dimineață, într-un accident rutier care a avut loc pe drumul european E85, în localitatea Traian.

 

 

Pentru familia din Traian în casa căreia a intrat camionul va urma o iarnă grea, fiindcă autovehiculul le-a stricat gardul și o cameră a locuinței. Camionul transporta produse farmaceutice și ar fi trebuit să ajungă la Iași.

Din primele cercetări ale polițiștilor a reieșit faptul că șoferul unui camion, care circula pe direcția Roman – Iași, a adormit la volan. Autovehiculul a părăsit partea carosabilă pe partea dreaptă a direcției de mers, a distrus patru capuri de podeț întâlnite în cale, după care s-a oprit într-o casă. În urma impactului, pasagerul din dreapta șoferului a decedat pe loc, iar șoferul a fost rănit grav. Conducătorul auto și persoana decedată au fost scoși din cabina camionului cu ajutorul unei echipe de descarcerare de la Detașamentul de Pompieri Roman.

Șoferul rănit a fost preluat de o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Neamț. Cadrelor medicale le-a fost dificil să afle ceea ce avea bărbatul, fiindcă acesta vorbea doar limba maternă, cel mai probabil bulgara, camionul fiind înmatriculat în Bulgaria.

Pentru familia din Traian în casa căreia a intrat camionul va urma o iarnă grea, fiindcă autovehiculul le-a stricat gradul și un perete al locuinței.

 

Update:

Șoferul, Mityu P., în vârstă de 57 de ani, a fost rănit grav. Șoferul rănit a fost preluat de o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Neamț.

Camionul transporta produse farmaceutice și ar fi trebuit să ajungă la Iași.

Vom reveni cu detalii.

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Mama mea tare dezastruos si pentru unuii cat si pentru ceilantii doamne fereste pe toata lumea de necazurii la temperatuiile astea …..

    • Bai frate dar stau militienii aia zi de zi la noi in sat cu radarele pe ei si dimineata si seara si mai tot timpul uite aziii nu or mai stat k de erau nu mai era neneorocirea asta saracii oamenii iamginativa ce speriatii or fi fost aia din casa….