Prima paginăActualitateRoman

Un bolnav psihic s-a urcat pe un stâlp de 45 de metri

Dimensiune text

nebun02Liniştea Romanului a fost tulburată de un bărbat care s-a urcat, încă de miercuri seară, pe un stâlp din faţa Judecătoriei. Până joi la prânz, acesta nu coborâse încă.

Un bolnav psihic, de aproximativ 30 de ani, din Roman, se află de 14 ore pe un stâlp de 45 de metri, în faţa Judecătoriei Roman, şi refuză să coboare. Acesta spune că sora sa, care se află în prezent internată într-un spital, ar fi fost violată şi nimeni nu face dreptate în acest caz. De miercuri seară, de la ora 22.00, de când s-a urcat pe stâlp, a fost monitorizat în permanenţă de echipaje ale Poliţiei Naţionale, Poliţiei Locale, ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ale Serviciului de Ambulanţă, precum şi de membri ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Roman. Bărbatul refuză să colaboreze cu autorităţile şi susţine că nu vrea să coboare, întrucât se teme că va fi împuşcat de poliţişti.

Primarul Laurenţiu Dan Leoreanu a încercat şi el să stea de vorbă cu bărbatul, să îl convingă să coboare, însă fără niciun rezultat. Nici tatăl tânărului, prezent la faţa locului, nu a reuşit să îl convingă să se dea jos. Tânărul se află în vârful stâlpului, care are o înălţime de 45 de metri, şi nimeni nu poate urca pe stâlp fără acordul lui. Bărbatul este bolnav psihic şi locuieşte, în prezent, într-un bloc de locuinţe sociale care aparţine de Municipal Locato. Vom reveni cu detalii.

Articol mai nou

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Anonim 7 ani

    Buna ziua!Asta mi se pare singura metoda de a fi luat in seama intr-o Romanie asa de proasta.Unde toti sunt numai dupa interesul personal.Omul sufera mintal,intelegem ca nu este de judecat,dar dupa ce va cobora tot el va fi scos vinovat.Ar trebuii sa se ia masuri si in cazul persoanelor influente,care fac rau populatiei,nu va mai luati de un biet bolnav care poate dupa parerea lui face ceea ce crede ca este necesar.Imi este rusine ca traiesc intr-o astfel de tara unde cu banul rezolvi totul,iti speli pacatele.O zi buna

  • Anonim 7 ani

    Intr-adevar…Erau toate echipajele mentionate….Cel putin la ora 10 astazi personal am vazut doar 3-4 politisti care se plimbau prin zona restul nu prea…