Un bătrân din Boghicea și-a pierdut viața după ce căruța s-a răsturnat

Un bătrân din Boghicea și-a pierdut viața după ce căruța s-a răsturnat

 

Un bătrân din Boghicea și-a pierdut viața după ce a fost victima unui accident rutier petrecut joi după-amiază, 8 august, în jurul orei 17.

Conform IPJ Neamț, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Roman au intervenit joi la un accident rutier petrecut pe drumul județean DJ 207A soldat cu decesul unei persoane și rănirea alteia. Din primele cercetări ale polițiștilor a reieșit că în timp ce o căruță în care se aflau un bărbat de 79 de ani și o femeie de 60 de ani, ambii din Boghicea, se deplasa pe DJ 207A, în afara localității Boghicea, ar fi părăsit partea carosabilă prin stânga direcției de mers, răsturnându-se. La fața locului, polițiștii au descoperit că frâiele atelajului erau legate de hulubele acestuia, ceea ce arată că, în momentul producerii accidentului, nimeni cu conducea, practic, căruța.

În urma evenimentului rutier, bătrânul a murit pe loc, iar femeia a suferit mai multe răni, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul respirat. Polițiștii efectuează cercetări în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Neamț ajunse la fața locului au diagnosticat-o pe femeie cu traumatism cranio-cerebral, plagă frontală și contuzie toraco-abdominală, aceasta fiind preluată de un echipaj cu medic predată la Centrul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0