Un bărbat de 79 de ani a căzut cu mașina în canalul hidrocentralei din Pângărați

Un bărbat de 79 de ani a căzut cu mașina în canalul hidrocentralei din Pângărați

Dimensiune text

 

Duminică, 19 noiembrie, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Neamț au fost solicitați să intervină în sprijinul unui bărbat care a căzut cu mașina în canalul de fugă al hidrocentralei din comuna Pângărați, în localitatea Stejaru.

Apelul a venit în jurul orei 15, iar la fața locului au fost direcționate o autospecială de intervenții multiple cu barcă și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. La locul accidentului, pompierii au descoperit că victima, un bărbat de 79 de ani, reușise să iasă singură din mașină, însă era inconștientă. Bărbatul a răspuns la manevrele de resuscitare ale salvatorilor și a fost transportată la spital de ambulanța SMURD TIM.

Scafandrii au făcut o scufundare pentru a vedea dacă au mai fost și alți pasageri, nedescoperind alte persoane în mașină. Ulterior, conform reprezentanților ISU Neamț, la fata locului s-a prezentat o persoană care a anunțat că victima a plecat de acasă, singură, cu cinci minute înainte de producerea accidentului. Din motive care urmează a fi stabilite ulterior, autoturismul, care ieșise de pe un drum secundar în drumul național, a părăsit partea carosabilă – fără să fi lovit alt autoturism, conform primelor informații – și a rupt parapetul podului, căzând în canalul hidrocentralei.

Pompierii au acționat, apoi, pentru scoaterea autoturismului din canal.

 

 

Foto: ISU Neamț

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0