Prima paginăActualitateRoman

Un autotren încărcat cu zahăr a luat foc în zona Gării Roman

Un autotren încărcat cu zahăr a luat foc în zona Gării Roman

Dimensiune text

 

În noaptea de duminică spre luni, un autotren încărcat cu zahăr a luat foc în zona Gării Roman. Luni, 4 aprilie, la ora 01:21, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la 112, că a izbucnit un incendiu la un TIR în municipiul Roman, pe strada Ştefan cel Mare.

La locul indicat s-au deplasat 14 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman, cu două autospeciale de stins incendii şi o ambulanţă SMURD. Pompierii au stins în scurt timp incendiul, în urma căruia au ars cabina autotractorului, o treime din prelata semiremorcii şi o cantitate de aproximativ o tonă de zahăr, din încărcătura totală de 22 de tone.  Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric.

Incendiul a izbucnit în timpul deplasării. Şoferul, cetăţean al Republicii Moldova, în vârstă de 45 de ani, a încercat să stingă incendiul cu două stingătoare. Văzând că flăcările se extind rapid de la motor spre întreaga cabină, a scos documentele din interiorul acesteia. În acelaşi timp, un poliţist aflat în zonă a anunţat evenimentul, prin apel la 112.

incendiu autotren zahar 01

 

 

 

 

 

 

 

 

incendiu autotren zahar 02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0