Prima paginăActualitate

Ultimele locuri de parcare pe acest an

Ultimele locuri de parcare pe acest an

Dimensiune text

 

parcare 15 iulieCei aproape un milion de lei alocați anual pentru construirea de parcări rezidențiale s-au cheltuit, urmând a mai fi amenajată, în zona centrală, o singură parcare. Ca-n fiecare an, în oraș sunt amenajate circa 500 de locuri de parcare. Săptămâna viitoare se scot la licitație 155 locuri de parcare.

În acest an, s-au realizat cele mai multe locuri de parcare, în Aleea Liliacului, Tudor Vladimirescu și Aleea Revoluției. “S-a stabilit, săptămâna trecută, scoaterea la licitație a parcărilor care s-au făcut deja. Contractul cu firma se va încheia în această perioadă, după care vom continua cu echipele Primăriei, în măsura în care putem să le facem. Mai este de făcut o parcare în zona străzii Dobrogeanu Gherea. Primele 150 de locuri de parcare din Aleea Liliacului și Aleea Revoluției vor fi scoase la licitație săptămâna viitoare, apoi vor urma cele din Smirodava, Tudor Vladimirescu și Ion Creangă. Întâi se trasează locurile, după care sunt înștiințate asociațiile de proprietari”, a declarat Ovidiu Bojescu, city managerul municipiului. Din bugetul local, anual se alocă pentru parcări circa un milion de lei, din care 600 – 700.000 de lei reprezintă lucrările efectuate cu firme, iar restul reprezintă costurile cu tot ceea ce înseamnă amenajarea lor cu forțele Primăriei.

Săptămâna viitoare se vor scoate la licitație locurile de parcare aferente blocurilor: bl. 2A , bl. 3, bl. 5, bl. 7 Aleea Revoluţiei (în total 56 de locuri) și bl. 2, bl. 4, bl. 5, bl. 6, bl. 7, bl. 9, bl. 11 Aleea Liliacului (parcare de 99 locuri). Cererile şi toate actele se depun la ghişeul Serviciului Administrare Parcări şi Semnalizare Rutieră din cadrul Primăriei Municipiului Roman, etaj 2, camera 64, începând de joi, 14 iulie, până miercuri, 20 iulie. Licitaţia va avea loc la Primăria Municipiului Roman, în Sala Mare, joi, 21 iulie, ora 17.00.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • bazaconii, am inchiriat loc, platesc degeanba 100 lei pe an, nici nu il vopsesc cei de la primarie, nici nu se mai cunoaste numarul de masina, e degeaba…. teeeaaaapaaaaa !!!!