Ultima ediţie „Vocea Romanului” a avut doi câştigători

Ultima ediţie „Vocea Romanului” a avut doi câştigători

 

vocea-romanului-4-07Opt concurenţi au urcat pe scena de la Casa Veche pentru o ultimă ediţie a concursului „Vocea Romanului”, dar cu speranţa că, dacă interesul va creşte, evenimentul va fi reluat. După preselecţiile care au avut loc vineri, în marea finală de sâmbătă, 10 septembrie, opt artişti locali au urcat pe scenă pentru a demonstra că talentul la cântat merită răsplătit.

În finală au intrat următorii concurenţi: Milena Ordean, Bianca Oprea, Marius Petrea, Bianca Dumitru, Anda Mazilu, Ana Maria Piţa, Diana Iosub şi Crina Tamba. Juriul a fost format din: preşedintele Aldo Pellegrini, solist la Jackpot România, Mihai Bârjovanu – şef Serviciu Evenimente Primăria Roman, Laviniu Nahoi – sponsor din partea Aqua Dent, Robert Vasilian – basist la A’live Band România, Cristi Murariu – organizator evenimente, Diandra Bancu – Vocea Romanului 2015, Cristian Prăjescu – finalist Eurovision, Loredan Șuhan – gazda, proprietarul Casa Veche, şi Andrei Zamfiroi – organizator.

„Au fost două seri minunate, cu o atmosferă minunată. Dar, din păcate, numărul celor interesaţi a fost scăzut, de aceea am şi anunţat că aceasta este ultima ediţie pe care o organizăm. La finală am avut 59 de invitaţi, semn că interesul pentru a sprijini şi încuraja artiştii locali a fost foarte mic. Poate, pe viitor, ne vom răzgândi, dacă vom simţi că oamenii vor, din nou, să aprecieze talentul. Tinerii participanţi au fost excepţionali. Juriul a ajuns la un scor de egalitate pentru Ana Maria Piţa şi Crina Tamba, moment în care s-a trecut la baraj, la duel. Ambele tinere, după această nouă provocare, au primit fiecare jumătate din voturile juriului. Casa Veche a fost cea care şi-a asumat premiul cel mare, plus premiul pentru popularitate, însemnând 1.000 de lei, respectiv 500 de lei. În aceste condiţii, dat fiind faptul că juriul nu a putut opta pentru un singur finalist, doctorul Laviniu Nahoi a decis să suplimenteze premiul, oferind 1.000 de lei, astfel încât ambele concurente, cele mai bune, să fie răsplătite în aceeaşi măsură. De asemenea, un premiu special l-a primit şi Milena Ordean, din partea lui Aldo Pellegrini – PH Media. Toţi concurenţii au primit premii, din partea sponsorilor, inclusiv din partea Casa Veche şi Black Wolf, gazde ale evenimentului”, a declarat Andrei Zamfiroi, organizatorul evenimentului.

„Vocea Romanului” de la Casa Veche a ajuns la a IV-a ediţie, iar organizatorii speră ca, poate în anii următori, astfel de evenimente să fie îndrăgite de cât mai mulţi romaşcani şi nu numai, mai ales că toţi clienţii au avut parte de un bilet de intrare de numai 10 lei, pentru marea finală, şi posibilitatea de a-şi vota favoriţii.

vocea-romanului-4-01

vocea-romanului-4-02

vocea-romanului-4-03

vocea-romanului-4-04

vocea-romanului-4-05

vocea-romanului-4-06

vocea-romanului-4-07

 

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Pai cum sa mergi la o asemenea prostie de concurs. Avem solisti cu talent dar acordarea premiilor tot pe pile se face, nu va mai mirati de nr scazut de clienti