Ultima baie

Dimensiune text

Un bărbat de 51 de ani, din comuna Tupilaţi, a fost descoperit, miercuri, în râul Moldova. Macabra descoperire a făcut-o un grup de persoane care se afla pe malul apei, în zona localităţii Văleni.

 

 

Unul dintre membrii grupului a văzut corpul în apă şi a sunat la 112. Apelul a fost făcut în jurul orei 11.14, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj de la Detaşementul de Pompieri Roman, format din patru subofiţeri. Aceştia au mers pe la Boteşti şi au ajuns pe malul celălalt al râului, în zona balastierei de la Nisiporeşti, deoarece drumul a fost mai potrivit pentru autospeciala pompierilor. Echipajul a intervenit cu barca pneumatică şi, în scurt timp, a scos trupul neînsufleţit din apă.

La acel moment, nimeni nu a putut identifica persoana înecată, astfel că poliţiştii au continuat cercetările şi au aflat că bărbatul găsit se numeşte Constantin A., are 51 de ani, şi este din comuna Tupilaţi. Trupul acestuia se află acum la morgă, unde urmează a se efectua autopsia, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.COMENTARII

WORDPRESS: 0