Ucis de explozia unui cauciuc

Ucis de explozia unui cauciuc

Dimensiune text

 

Un bărbat în vârstă de 41 de ani și-a pierdut viața luni, 6 martie, în urma exploziei unui cauciuc. Bărbatul era angajat ca șofer la o balastieră din Gherăești.

Luni dimineața, cadrele medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță Neamț au fost solicitate, în jurul orei 11, să intervină în Gherăești, însă nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viața bărbatului. Conform cadrelor medicale de pe ambulanță, bărbatul decedase după ce fusese lovit de o jantă în cap, urmare a exploziei unui cauciuc.

Accidentul de muncă a intrat în atenția Inspectoratului Teritorial de Muncă Neamț. „Accidentul s-a produs în data de 6 martie, la orele 11.15, la un angajator din comuna Gherăești, locul producerii fiind balastiera din Gherăești. Persoana decedată era angajată cu contract individual de muncă, pe funcția de șofer. Conform declarațiilor celor de la punctul de lucru, în momentul montării unui cauciuc la o mașină de mare tonaj, acesta a explodat, lovind salariatul, care a decedat urmare a impactului. Actualmente, evenimentul se află în cercetarea instituției noastre, fiind un accident mortal, urmând ca, alături de organele de cercetare penală, să stabilim cauzele și împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul”, a declarat Nicolae Hârlea, purtătorul de cuvânt Inspectoratului Teritorial de Muncă Neamț.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Cand trebuie sa ,,pleci” nu mai conteaza nici modul, nici locul !!! Doar pentru cei ce….raman.