Prima paginăSport

Turneu final de campionat naţional la Roman

Dimensiune text

Cele mai bune echipe de minifotbal din România vor juca pentru medalii pe terenurile Oz-er Golden şi LPS Roman.

Turneul final al campionatului naţional de minifotbal al României va avea loc în acest an, în premieră, la Roman. Deloc întâmplător, competiţia va avea loc în Roman în perioada 3-6 iulie. Clubul Oz-er Golden şi-a asumat răspunderea organizării celei mai mari competiţii interne la minifotbal. Echipa Oz-er Golden Roman a fost prezentă la turnee finale precedente. Cea din Bacău, cu acelaşi nume, este vicecampioană. Ozcan Aksoy este cel care a organizat primul campionat de minifotbal în Roman. Acum, cu sprijinul autorităţilor, organizează şi un turneu final de campionat naţional.

„Romanul va fi capitala României, câteva zile”

„Federaţia Română de Minifotbal, în colaborare cu Oz-er Golden, Primăria Romanului şi Liceul cu Program Sportiv Roman, va organiza turneul final al campionatului naţional de minifotbal la Roman. Este un eveniment deosebit, de amploare naţională. Romanul va fi, câteva zile, capitala României pe încă un domeniu de activitate. Remarcăm şi participarea echipelor din fieful local, TCE 3 Brazi şi Oz-er Golden. Vreau să mai precizez că, din faza sferturilor de finală, meciurile vor fi transmise în direct de Pro TV şi Sport.ro. S-au înscris în competiţie 3.000 de echipe, din 47 de localităţi. 20 dintre acestea vor juca la turneul final. Un eveniment de excepţie pentru Roman. Echipa naţională va fi alcătuită din jucătorii care vor participa la acest turneu. Invităm romaşcanii să participe. În această lună sunt două evenimente foarte mari în lume: Campionatul Mondial din Brazilia şi Campionatul Naţional de la Roman”, a spus Laurenţiu Dan Leoreanu, primarul Romanului.

Echipele participante

„De patru ani, România este campioană europeană la minifotbal. În 2014, turneul final va avea loc în Israel. Acum, pentru noi este un moment deosebit. Eu sunt foarte bucuros că am reuşit să aduc un turneu final la Roman, cu eforturi mari, concurenţa fiind, la rândul ei, mare: Arad, Craiova, Mediaş, Alba Iulia. Am avut înţelegere şi sprijin din partea Primăriei Romanului şi a Consiliului Local şi din partea Liceului cu Program Sportiv, al cărui director este Petre Sandu. Sper să facem faţă, cu bazele noastre sportive, Oz-er şi LPS, aşteptărilor şi exigenţelor. Eu spun că sunt printre cele mai moderne din ţară. Joi va avea loc tragerea la sorţi a grupelor turneului final al campionatului naţional, cu o săptămână mai devreme, la Sibiu. Acolo, în această săptămână, vor fi meciurile din Cupa României. Din nefericire, noi nu vom avea reprezentantă în Cupă. Nu vreau să fiu supărat. Facem eforturi mari pentru ca turneul de la Roman să fie bine organizat şi reuşit. Toţi ochii sunt pe noi”, a afirmat Ozcan Aksoy.

Echipe participante: TCE 3 Brazi Roman, Aledoor Auto Driver Iaşi, Știinţa Galaţi, Deep Serv Focşani, Fortuna Buzău, Trocadero Vertiroll Constanţa, Oz-er Golden Bacău, Design Construct Braşov, Sentierri Satu Mare, Construct Baia Mare, Anellece Râmnicu Vâlcea, Elence 24 Alba Iulia, Phoenix Hunedoara, Mavros Arad, Mav Timişoara, Autovip Garden Zalău, Juventus Sibiu, Ploieşti 2010, Avantaje Deva, Bentel Sistem Cluj Napoca.

COMENTARII

WORDPRESS: 0