Turneu de pregătire la Braşov pentru CSM Roman

Turneu de pregătire la Braşov pentru CSM Roman

 

CSM Roman lot 2016-2017În acest final de săptămână, echipa de handbal feminin CSM Roman va disputa un nou turneu de pregătire, la Braşov, în compania a trei componente ale Ligii Naţionale.

După ce au câştigat turneul de pregătire de săptămâna trecută, desfăşurat la Roman, dotat cu Trofeul „Roman Vodă Muşat”, handbalistele romaşcane antrenate din această vară de macedoneanul Andon Boshkovski se vor deplasa la Braşov, acolo unde vineri, 26 august, şi sâmbătă, 27 august, vor întâlni Corona Braşov, Dunărea Brăila şi Unirea Slobozia.

„Vineri, 26 august, de la ora 19.00, vom întâlni formaţia gazdă, Corona Braşov, urmând ca sâmbătă, 27 august, să disputăm două meciuri: începând cu ora 9.30 în compania formaţiei Dunărea Brăila, iar după-amiază, de la ora 17.00, cu Unirea Slobozia. Va trebui să se contureze un prim «7» cu care vom aborda noul sezon, dar lucrul îmbucurător este că toate jucătoarele pe care le avem au demonstrat, cel puţin la ultimul turneu, că pot face faţă cu brio oricărui meci din Liga Naţională. Cred eu că va fi ultim turneu de pregătire util pentru această ediţie de campionat, care va debuta pentru noi sâmbătă, 3 septembrie, la Bucureşti, cu Supercupa României”, a afirmat viceprimarul municipiului Roman, Lucian Micu.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0