Prima paginăNeamtEconomie

Turiştii sunt invitați să petreacă vacanțe în Neamț

Dimensiune text

Consiliul Judeţean (CJ) Neamţ va participa la a XXXII-a ediţie a Târgului de Turism a României, care va avea loc în perioada 12 – 15 martie, la Romexpo Bucureşti. CJ Neamţ va avea un stand personalizat -„Neamţ, un tărâm de legendă”- în Pavilionul C3, alături de Autoritatea Naţională pentru Turism, Organizaţia Patronală a Turismului Balnear, Primăria Piatra Neamţ, Primăria Oraşului Tîrgu Neamţ, Consiliile Judeţene Alba, Harghita, Maramureş, Suceava.

Broşura „Veşnicia s-a născut la sat” le va oferi vizitatorilor standului ocazia să cunoască o bogată ofertă turistică a satului nemţean, cu obiceiurile, tradiţiile, arta populară şi preparatele culinare reprezentative, precum şi contextul natural în care se desfăşoară turismul rural.

„Judeţul Neamţ – destinaţia ta de vacanţă” este un material de promovare ce va prezenta agenţiilor de turism şi vizitatorilor diferite posibilităţi de petrecere a una, două sau trei zile în Neamţ, prezentate sub forma unor pachete turistice care includ cele mai frumoase şi mai reprezentative obiective turistice nemţene. Oferta turistică „Vacanţă în Neamţ” va pune la dispoziţia celor interesaţi trasee turistice de pe meleagurile nemţene, de patru-cinci zile, cu itinerarii, activităţi şi evenimente .
Standul judeţului Neamţ aşteaptă vizitatorii şi cu alte materiale de promovare, cu informaţii referitoare la ariile naturale protejate, arta populară, mănăstirile şi bisericile din zona Neamţului, muzeele şi casele memoriale. La această ediţie va fi prezent şi meşterul popular Ionela Lungu, care realizează obiecte tip „Ceramică de Cucuteni”.

COMENTARII

WORDPRESS: 0