Tuning Fest şi la Roman

Tuning Fest şi la Roman

O mie de clienţi la ştrand şi foişoare, de Sfânta Maria
Pregătiri pentru redeschiderea ștrandului
Investitorii care vor derula activități în ștrand

 

Untitled-1După modelul evenimentului destinat iubitorilor de autoturisme speciale „Tuning Fest”, aflat la a V-a ediţia la Piatra Neamţ, şi conducerea municipiului Roman spune că ar vrea să organizeze o astfel de manifestare. Dar, dacă în capitala reşedinţă de judeţ evenimentul se întinde pe o săptămână şi cuprinde şi demonstraţii drift cu piloţi profesionişti, la Roman se doreşte mai puţină adrenalină.

Primarul Laurenţiu Leoreanu spune că ar vrea să organizeze evenimentul Tuning Fest la Roman, în Ștrand, în această lună.

„În perioada următoare vom încerca, aşa cum a fost la Piatra Neamţ – unde a avut loc ediţia a cincea a Tuning Fest – să organizăm şi noi, în incinta Ștrandului municipal, o expoziţie-spectacol. Vrem să prezentăm mai multe tipuri de activităţi: live tuning, expo-tuning, demo-drive şi after-party. E un început, dar nu vor găzdui şi demonstraţii de drifturi şi curse de viteză, vrem să fie un eveniment «mai potolit». Cred că este un eveniment ce va fi interesant pentru mulţi cetăţeni. Vom veni cu amănunte legate de zilele de desfăşurare”, a declarat primarul Laurenţiu Leoreanu.

Cei care nu mai au răbdare până când şi la Roman va avea loc un astfel de eveniment, pot merge la Piatra Neamţ, în Ștrandul Tineretului, unde Tuning Fest se desfăşoară până pe 7 august. La evenimentul din acest an din capitala judeţului şi-au anunţat prezenţa peste 200 de proprietari de maşini tunate, pentru diferite categorii.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!