Tudor Petrariu a sărit doi metri la Memorialul „Dorin Melinte”

Tudor Petrariu, născut în 1992 și fost la Clubul Atletic Roman pînă la finalul anului trecut, transferat la SCM Bacău, a trecut peste ștacheta ridicată la 2,00 metri și a mai avut trei încercări nereușite la 2,05 metri. Fostul elev al lui Traian Macovei a evoluat separat, în afara concursului în care ocupantul locului I a sărit 1,90 metri.

 

 

Din lipsă de bani, numărul atleților romașcani prezenți la concursul băcăuan pentru juniori Memorialul „Dorin Melinte” a fost foarte mic. Săritorul în înălțime Tudor Petrariu, născut în 1992 și fost la Clubul Atletic Roman pînă la finalul anului trecut, transferat la SCM Bacău, a trecut peste ștacheta ridicată la 2,00 metri și a mai avut trei încercări nereușite la 2,05 metri. Fostul elev al lui Traian Macovei a evoluat separat, în afara concursului în care ocupantul locului I a sărit 1,90 metri.

Ana Maria Antal și Ana Maria Savu, ambele de la Liceul cu Program Sportiv Roman, au intrat în concurs în probele de sărituri, înălțime și lungime. Antal s-a clasat a șasea la înălțime, cu o săritură de 1,50 metri, cu cinci centimetri mai joasă decît cea a ocupantei locului I. Tot ea a fost a șaptea la săritura în lungime. Savu s-a clasat pe locul 8 la săritura în înălțime.


COMENTARII

WORDPRESS: 0