Trupa de Teatru „Dan Alecsandrescu” revine pe scenă

Trupa de Teatru „Dan Alecsandrescu” revine pe scenă

„Tango, Monsieur?”, luni, 13 februarie, pe scena Cercului Militar
Comedia „Tango, Monsieur?”, luni, pe scena Cercului Militar
Teatrul „Dan Alecsandrescu” prezintă luni comedia „Tango, Monsieur?”

 

Teatrul „Dan Alecsandrescu” din Roman a fost prezent, la finele săptămânii, la Festivalul Naţional de Teatru „Tanţa şi Costel” de la Medgidia, ediţia a V-a, unde, în a doua zi a manifestărilor, a prezentat piesa „Tango, monsieur?”. Aceeaşi piesă se va juca luni, 3 octombrie, la Cercul Militar din Roman, de la ora 18.00 – fiind, practic, deschiderea stagiunii de toamnă.
Trupa de teatru „Dan Alecsandrescu” a fost cea care a deschis a doua seară a Festivalului „Tanţa şi Costel”, cu o poveste de dragoste în regia Denisei Ababei – „Tango, monsieur?”, de Aldo Castro, plină de umor, dar şi de suspans. Din distribuţie au făcut parte: Maria Levărdă, Camelia Duca, Luminiţa Mera, Daniela Peţenchi, Victor Radu, Cristian Foghel şi Sorin Cobuz, regia fiind asigurată de Denise Ababei şi coregrafia aparţinându-i lui Doru Băbuţă.

Pentru acoperirea cheltuielilor legate de participarea la acest festival, reprezentanţii trupei au solicitat şi un sprijin de 1.000 de lei de la bugetul local, oportunitatea alocării sumei urmând a fi dezbătută în şedinţa de joi a Consiliului Local.

Cu sau fără aceşti bani, trupa de teatru revine pe scena locală de luni, 3 octombrie, la Cercul Militar: „După participarea cu mult succes pe timpul acestei veri la două festivaluri de teatru amatori, la Fălticeni şi Mediaş, Teatrul «Dan Alecsandrescu» îşi deschide larg porţile în stagiunea de toamnă, pentru toţi iubitorii romaşcani ai acestei arte. Vă aşteptăm cu drag la o tragedie comică în care patru femei sunt invitate la vila domnului Marco, în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră. Se simt trădate în dragoste şi hotărăsc să se răzbune pe Marco cel necredincios, punând la cale o răzbunare malefică… să-l sufoce cu dragostea lor. Intrarea mereu liberă!”, anunţă reprezentanţii trupei.

tango-1

tango-2

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!