Prima paginăRoman

Trupa Cuantune își lansează primul album la Roman

Dimensiune text

Trupa Cuantune, inițiată de romașcana Elisabeta Campău, își va lansa primul album la Roman, sâmbătă, 11 mai. Concertul de lansare de la Roman coincide cu deschiderea terasei City Garden, a Hotelului Roman.

 

 

Concertul de la Roman face parte din turneul de promovare a primului album al trupei Cuantune, care va începe vineri, 10 mai, la București, la Godot Cafe – Teatru. Așteptat cu nerăbdare de fanii din întreaga țară, albumul este dovada unui produs rezultat din pasiune, muncă în echipă și dorința de a crea ceva deosebit. Stilul inconfundabil, greu de plasat între barierele unui singur gen muzical, plasează Cuantune printre puținele trupe cu un sound unic și captivant ce imbină într-un mod armonios elemente de jazz, funk, soul, electro, hiphop, IDM și chillout.

Albumul este intitulat „I jazz wanna be with you”, piesele ce apar pe acesta fiind ca o înșiruire de povești, ce descriu în etape relația unui cuplu de tineri îndrăgostiți. Colaborarea cu artiști din România, și nu numai, conferă întregului ansamblu o notă de autenticitate, materializată într-un album ce imortalizează stările, trăirile și cunoștințele artiștilor care au contribuit la realizarea acestuia. Cuantune dovedește, prin unicitatea sunetelor de pe vinil și prin aparițiile live alături de nume consacrate în industrie, precum Nouvelle Vague, Club Des Belugas și Jamie Woon,că poate oferi publicului amator de muzică show-uri pline de creativitate și originalitate. Trupa este formată din Elizabeth – voce, Mario F. Cruxfader – voce, turntable, samples, Andreas Aron – contrabass și Alexandru Olteanu, pian.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 0