Trupa Cuantune concertează astăzi pe terasa Hotelului Roman Plaza

Trupa Cuantune concertează astăzi pe terasa Hotelului Roman Plaza

Dimensiune text

 

cuantunecitygardenDupă succesul evenimentului de lansare a celui de-al doilea album, intitulat „Jazz Dance”, trupa Cuantune revine la Roman, cu un concert aparte pe terasa City Garden – parte a Hotelului Roman Plaza. Concertul, ce va avea loc duminică, 12 iunie, începând cu ora 19, promite a fi pe placul pasionaţilor de jazz şi ritmuri fusion, deopotrivă. Detalii şi rezervări se pot obţine la numărul de telefon 0233.742.600.

Cu un sound fresh, ce îmbină într-un mod armonios mai multe stiluri într-un mix elegant de nu-jazz şi electro swing, Cuantune dovedeşte diversitate nu doar prin unicitatea sunetelor de pe vinil, ci şi prin apariţiile live alături de nume consacrate în industrie, precum Nouvelle Vague, Club Des Belugas, Jamie Woon, Otros Aires şi Waldeck, oferind publicului amator de muzică show-uri pline de creativitate şi originalitate.

Cuantune: Elisabeta – voce, Mario F. Cruxfader – voce, synths, samples, Andreas Aron – Bas electric.

Este al patrulea an când trupa Cuantune concertează la Roman, iar faptul că a fost invitată şi în acest an arată succesul pe care l-a avut în faţa romaşcanilor prezenţi la acest eveniment în fiecare an. Acest grup muzical a fost iniţiat de doi romaşcani, Elisabeta Campău, cunoscută sub pseudonimul artistic Elizabeth, şi Mario F. Cruxfader. Elizabeth este unul dintre cei mai buni cântăreţi de jazz românesc din noua generaţie. Ea a fost influenţată în cariera muzicală de familie, încă din copilărie, tatăl ei cântând la acordeon şi bunicul la saxofon. După ce a luat primele lecţii de pian la vârsta de şapte ani, Elizabeth a început să studieze canto clasic intens, dar dragostea pentru jazz a convins-o să se dedice studiului intens al acestui gen muzical.

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0