Trofeul Roman Vodă Muşat la handbal, ediţia 2016

Trofeul Roman Vodă Muşat la handbal, ediţia 2016

Victorie în deplasare pentru fotbaliștii CSM Roman
CSM Roman pierde în deplasare la HC Zalău
Înfrângere pentru fotbaliștii CSM Roman, la Liești

 

trofeuÎn acest an, ediţia a IX-a a Trofeului internaţional „Roman Vodă Muşat” se va desfăşura în perioada 19 – 21 august 2016, la competiţie fiind invitate echipe din ţară şi din străinătate.

Pentru ediţia din acest an a turneului de handbal şi-au anunţat prezenţa echipele: Corona Braşov (locul al treilea în ultima ediţie de campionat şi participantă în Cupa EHF în acest an), CSM Bistriţa (nou promovată în Liga Naţională), Iuventa Michalovce Slovacia (campioana ultimului sezon din campionatul comun al Cehiei şi Slovaciei) şi, bineînţeles, echipa locală CSM Roman (fosta HCM Roman). Cheltuielile pentru organizarea competiţiilor sunt asigurate din sponsorizări, dar şi din bugetul local. Din visteria municipiului se solicită cheltuirea sumei de 18.000 de lei, motiv pentru care consilierii locali vor decide asupra oportunităţii alocării sumei.

Ediţia trecută a turneului a fost câştigată de Dunărea Brăila, HCM Roman clasându-se pe locul al doilea, însă la ediţiile trecute şi-a adjudecat trofeul.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!