Trofee şi premii, la ediţia aniversară a Cupei E.ON Kinder

Trofee şi premii, la ediţia aniversară a Cupei E.ON Kinder

Se reia activitatea la SCM Petrotub
Ultima șansă de calificare în play-off a juniorilor romașcani
Prima victorie a SCM Petrotub Roman în acest campionat

 

EON KinderEdiţia jubiliară a Cupei E.ON Kinder va debuta la Târgu Mureş la acest sfârşit de săptămână. Turneul se desfăşoară între 28 august şi 1 septembrie pentru grupele de copii născuţi în ani impari, respectiv între 5 şi 9 septembrie, grupele pare. Pe lângă numeroasele premii şi trofee pentru care se vor lupta nu mai puţin de 100 de echipe de la aproape 50 de cluburi din ţară şi din străinătate, ediţia aniversară a Cupei E.ON Kinder aduce la Târgu Mureş un turneu demonstrativ de fotbal de stradă, o ramură a sportului – rege apărută în anul 2000, devenită între timp foarte populară.

E.ON România a fost partenerul principal al turneului de fotbal pentru copii E.ON Kinder începând cu prima ediţie, cea din anul 2007. Atunci au participat 8 echipe, însă, de la an la an, competiţia a luat o amploare deosebită, ajungând una dintre cele mai importante din România. În cele 9 ediţii, turneul E.ON Kinder a reunit aproximativ 750 de echipe de la aproximativ 360 de cluburi din ţară şi din străinătate, adică circa 10.000 de copii care s-au luptat pentru cucerirea trofeelor puse în joc. La ediţia aniversară participă peste 1500 de copii de la cluburi din judeţele Constanţa, Maramureş, Dolj, Bihor, Galaţi, Braşov, Cluj, Harghita, Vaslui, Iaşi, Timiş, Alba, Bistriţa-Năsăud, Bacău, Sibiu, Neamţ, Vrancea, Gorj, Argeş, Mureş şi municipiul Bucureşti, precum şi din Cehia.

Partenerul principal al competiţiei este E.ON România, turneul fiind organizat de Asociaţia Sportivă A.C.S. Kinder Sângeorgiu de Mureş, cu sprijinul Primăriei Târgu Mureş şi al firmelor SportLife şi Erima.

„Suntem de zece ani partenerul principal al Cupei E.ON Kinder şi este o mare bucurie pentru noi să vedem cum a crescut turneul în aceşti ani, devenind una dintre cele mai iubite competiţii din România. Încurajăm copiii să facă sport fiindcă sportul ne ajută să creştem sănătoşi şi ne pregăteşte pentru viaţă. Sportul ne învăţă că trebuie să depunem mult efort pentru a obţine performanţe cât mai bune, dar şi să acceptăm că uneori alţii pot fi mai buni decât noi. E.ON România va continua să susţină acest turneu şi suntem convinşi că şi ediţia din acest an va fi un succes, având în vedere nu doar entuziasmul şi dorinţa de a câştiga a micilor jucători, premiile puse în joc, ci şi surprizele pregătite”, a declarat George Precup, director general adjunct al E.ON Energie România şi E.ON Servicii Clienţi.

Competiţia se desfăşoară în 2 serii, prima în perioada 28 august – 1 septembrie pentru categoriile de copii născuţi în 2003, 2005, 2007 şi 2009 şi seria a doua în perioada 5 septembrie – 9 septembrie pentru categoriile de copii născuţi în 2002, 2004, 2006 şi 2008. Din județul Neamț va participa echipa LPS Piatra Neamț.

Toate noutăţile şi detaliile desfăşurării turneului sunt disponibile pe site-ul oficial al competiţiei www.eonkinder.ro.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!