Trimisă la închisoare pentru fraudă cu fonduri europene

Trimisă la închisoare pentru fraudă cu fonduri europene

 

O femeie a fost încarcerată după ce a fost condamnată pentru folosire sau prezentare cu rea credință de documente sau declarații false, inexacte sau incomplete care au ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul general an Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta ori în numele ei.

Joi, 8 iunie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au pus în aplicare în mandat de executare a pedepsei cu închisoarea față de o femeie de 63 de ani, din Icușești. „Aceasta fost condamnată la pedeapsa de trei ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de folosire sau prezentare cu rea credință de documente sau declarații false, inexacte sau incomplete care au ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul general an Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta ori în numele ei și fals în înscrisuri sub semnătura private în forma continuată”, informează IPJ Neamț.

Cu ocazia activităților specifice efectuate de polițiști, femeia a fost depistată în trafic, pe DJ 207D, pe raza localității Ion Creangă, fiind preluată pentru a fi încarcerată.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0