Prima paginăActualitate

Trenurile vor circula în condiţii de iarnă

Dimensiune text

CFR Călători informează că, în urma avertizărilor meteo de ninsoare şi vânt emise de Administraţia Naţională de Meteorologie pentru următoarele 48 de ore, trenurile vor circula conform reglementărilor specifice condiţiilor de iarnă, la nivelul companiei fiind instituit Comandamentul de Iarnă.

Pentru preîntâmpinarea unor eventuale perturbări în circulaţia feroviară, CFR Călători a luat măsuri pentru asigurarea locomotivelor Diesel de rezervă şi pregătirea materialului rulant pentru circulaţie în condiţii de iarnă, pentru suplimentarea echipelor de intervenţie şi asigurarea personalului necesar pentru deszăpezirea unităţilor proprii şi pregătirea suplimentară a garniturilor.

„Prioritatea CFR Călători este ca transportul pasagerilor să se desfăşoare conform procedurilor privind siguranţa circulaţiei şi mulţumeşte tuturor pentru înţelegere”, se mai arată într-un comunicat transmis de CFR. „Există posibilitatea să apară modificări în circulaţia trenurilor. Sfătuim pasagerii ca, înainte de călătorie, să se informeze despre condiţiile meteorologice şi să apeleze telefonic Gara CFR Roman pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care urmează să călătorească”, a precizat un angajat al Gării Roman.

COMENTARII

WORDPRESS: 0