Trenurile au avut întârzieri de sute de minute

Trenurile au sosit cu întârzieri foarte mari şi în Gara Roman, din pricina cantităţii mari de zăpadă căzută în ultima săptămână.

Numai în zilele de 25 şi 26 ianuarie, pe raza judeţului Neamţ, 16 trenuri au înregistrat întârzieri din cauza condiţiilor meteorologice dificile, de ninsoare viscolită şi vânt puternic. Cea mai mare întârziere a unui tren care trece prin Gara Roman a înregistrat-o trenul InterRegio 1651, din direcţia Bucureşti Nord – Suceava Nord, în data de 25 ianuarie, aceasta fiind 293 de minute.

„Solicitările de restituire a contravalorii biletelor pentru perioada aceasta s-au derulat şi se vor derula astfel: se restituie întreaga contravaloare a biletelor la solicitarea pasagerilor (pentru parcursul neefecutat) la trenurile care înregistrează întârzieri, în situaţia în care apar modificări în circulaţia trenurilor la care pasagerii au bilete valabile, se pot efectua călătorii la alte trenuri sau pe alte rute fără plata diferenţelor tarifare. De asemenea, în situaţia anulării unui tren, pasagerii vor fi redirecţionaţi către alte trenuri care au aceleaşi destinaţii. În trenuri se pot cumpăra bilete la tariful de la casele de bilete, în situaţia în care pasagerii nu au timp să-şi le cumpere, din cauza modificărilor programului de circulaţie”, au declarat reprezentanţii CFR Călători.


COMENTARII

WORDPRESS: 0