Trei tineri prinși de polițiști după ce au furat 200 de metri de cablu telefonic la Sagna

Trei tineri prinși de polițiști după ce au furat 200 de metri de cablu telefonic la Sagna

Dimensiune text

 

Joi, 10 octombrie, în jurul orei 03.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras cablul telefonic montat pe stâlpii din localitatea Sagna.

Conform IPJ Neamț, din investigaţiile efectuate a rezultat că la comiterea faptei ar fi fost folosită o autoutilitară care, la scurt timp, a fost oprită de polițiști pe DJ 207A, la ieșirea din localitatea Luțca. Polițiștii au identificat în vehicul trei tineri de 21, respectiv 27 și 28 de ani, toți din localitatea Dulcești. În urma controlului efectuat asupra autoutilitarei, polițiștii au descoperit 220 de metri de cablu telefonic și mai multe obiecte ce ar fi fost folosite la activitatea infracțională, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

„În urma administrării probatoriului, cei trei au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț. În cursul zilei de astăzi, tinerii urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de arestare preventivă, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat”, informează IPJ Neamț.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0