Trei tineri care au tâlhărit un romașcan în scara blocului, prinși de polițiști

Trei tineri care au tâlhărit un romașcan în scara blocului, prinși de polițiști

Dimensiune text

 

 

Marți dimineaţa, 14 august, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Roman, în urma cercetărilor efectuate, au reușit identificarea a trei persoane, bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, în seara de 8 august, în jurul orei 21.00, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat de 60 de ani, din Roman, despre faptul că, la intrarea în scara blocului unde domiciliază, a fost acostat şi imobilizat de doi bărbaţi, însoțiți de o femeie, care i-au sustras un telefon mobil şi 450 de lei.

„Cei trei, un tânăr de 14 ani, un altul de 19 ani, dar şi o tânără de 16 ani, depistaţi de poliţişti într-un parc din Municipiul Roman, au fost conduşi la sediul poliţiei pentru a fi audiaţi. Poliţiştii au recuperat jumătate din contravaloarea prejudiciului. Faţă de aceştia s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, urmând ca astăzi să fie introduşi în arestul IPJ Neamţ, iar mâine să fie prezentați Judecătoriei Roman cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, informează IPJ Neamț.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0