Trei tâlhari au fost prinși la Roman

Trei bărbați au fost reținuți, iar alți doi sunt dați în urmărire, pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, furt și lovire sau alte violențe.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipale Roman au reușit probarea activității infracționale a cinci romașcani, cu vârste cuprinse între 21 și 45 de ani. Aceștia, în data de 7 septembrie, aflându-se într-un bar din Roman, ar fi sustras bani din buzunarul unui bărbat de 54 de ani, moment în care un alt romașcan, care se afla în local și a observat fapta, ar fi fost agresat de către cei cinci bărbați, sustrăgându-i-se și suma de 250 de lei. După aproximativ 15 minute, în continuarea activității infracționale, agresorii ar fi lovit cu sticle un alt bărbat de 43 de ani, care se afla în bar.

”Polițiștii au depistat pe trei dintre acești bărbați, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, furt și lovire sau alte violențe, față de care a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, în data de 17 octombrie fiind prezentați instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă. Judecătoria Roman a dispus măsura controlului judiciar de a nu părăsi localitatea, față de cei trei bărbați depistați și măsura arestării preventive în lipsă, față de cei doi bărbați care se sustrag cercetărilor”, a declarat subinspector Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.


COMENTARII

WORDPRESS: 0