Trei meciuri în şapte zile, în Liga Naţională, pentru CSM Roman

Trei meciuri în şapte zile, în Liga Naţională, pentru CSM Roman

CSM Roman, nouă meciuri fără victorie în fața campioanei CSM București
CAMPIOANA ROMÂNIEI VINE MIERCURI LA ROMAN
Cupa „Roman Vodă Muşat” la handbal feminin – ediția a VI-a

 

CSM Roman lot 2016-2017Joi, 22 septembrie, începe o săptămână grea pentru CSM Roman în Liga Naţională de handbal feminin. Joi evoluează în deplasare, la CSM Bucureşti, duminică revine la Roman pentru a întâlni Danubius Galaţi, apoi, miercurea viitoare, va avea o nouă deplasare lungă, la Zalău.

Meciul de joi, împotriva CSM Bucureşti, din etapa a treia a Ligii Naţionale, va începe la ora 17.30, se va disputa în Sala Rapid şi va fi transmis în direct de Digisport şi DolceSport. Arbitrii vor fi Laszlo Gal (Harghita) şi Silviu Savu (Argeş), iar observator va fi Nicolae Rusu (Constanţa).

CSM Roman a jucat o singură partidă până acum în campionat, egalul în deplasarea de la Slobozia, având pauză luni, 19 septembrie, în etapa a doua, după retragerea din competiţie a CSM Ploieşti. Campioana are punctaj maxim după două etape şi cel mai bun golaveraj din ligă.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc cu o săptămână înainte de începerea noului campionat, în Supercupa României, CSM Bucureşti impunându-se cu 23-17. În sezonul trecut, campioanele au câştigat atât în tur, în Bucureşti, 30-19, cât şi în retur, la Roman, 22-21. CSM Bucureşti s-a impus în faţa romaşcancelor şi în finala Cupei României, cu 32-24. Ultimul succes al echipei din Roman în faţa CSM Bucureşti datează din februarie 2014, pe teren propriu, 27-20.

„Ne aşteaptă joi o deplasare foarte grea la Bucureşti, unde vom întâlni campioana en-titre. Sperăm să facem un joc cât mai reuşit şi să obţinem un rezultat cât mai bun. E important ca după meciul de joi să nu avem accidentări, astfel încât să putem aborda următoarele două etape cu gândul la maximum de puncte”, a afirmat viceprimarul Lucian Micu.

Etapa a treia a Ligii Naţionale mai programează partidele: HCM Râmnicu Vâlcea – Corona Braşov, CSM Bistriţa – U Cluj (miercuri, 21 septembrie), Unirea Slobozia – SCM Craiova, Danubius Galaţi – HC Zalău, Măgura Cisnădie – Cetate Deva (joi, 22 septembrie). Dunărea Brăila va sta în această etapă, după retragerea din campionat, la începutul acestei săptămâni, a CSM Ploieşti.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!