Articol publicat în data de: lun, 21 Noi 2016Trei incendii din cauza neatenției

 

pompieri-03Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman au fost solicitați, în acest weekend, să intervină pentru stingerea a trei incendii.

Sâmbătă, 19 noiembrie, la ora 12:11, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la 112, despre producerea unui incendiu la un container cu gunoi din Roman. La locul intervenției s-au deplasat patru subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. Au ars circa 100 de kilograme de deșeuri menajere și un tomberon din material plastic. Cauza probabilă a incendiului a fost, conform pompierilor, fumatul în locuri nepermise.

Sâmbătă, la ora 18:29, pompierii au fost anunţați, prin apel la 112, despre producerea unui incendiu la un apartament din Roman. La locul intervenției s-au deplasat șase subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. Au ars materiale textile și o găleată din plastic. Cauza probabilă a incendiului a fost, conform pompierilor, efectul termic al curentului electric.

Duminică, 20 noiembrie, la ora 11:43, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la 112, despre producerea unui incendiu la o locuință din Cotu Vameș, comuna Horia. La locul intervenției s-au deplasat nouă subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. Au ar un pat și lenjerie aflată în jurul sobei. Cauza probabilă a incendiului a fost, conform pompierilor, jarul căzut din sobă.

 

 

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>