Trei incendii din cauza neatenției

Trei incendii din cauza neatenției

Nicio zi fără incendii
Mai multe incendii în 2017, față de anul trecut
Vinerea Mare, zi de foc pentru pompieri

 

pompieri-03Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman au fost solicitați, în acest weekend, să intervină pentru stingerea a trei incendii.

Sâmbătă, 19 noiembrie, la ora 12:11, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la 112, despre producerea unui incendiu la un container cu gunoi din Roman. La locul intervenției s-au deplasat patru subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. Au ars circa 100 de kilograme de deșeuri menajere și un tomberon din material plastic. Cauza probabilă a incendiului a fost, conform pompierilor, fumatul în locuri nepermise.

Sâmbătă, la ora 18:29, pompierii au fost anunţați, prin apel la 112, despre producerea unui incendiu la un apartament din Roman. La locul intervenției s-au deplasat șase subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. Au ars materiale textile și o găleată din plastic. Cauza probabilă a incendiului a fost, conform pompierilor, efectul termic al curentului electric.

Duminică, 20 noiembrie, la ora 11:43, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la 112, despre producerea unui incendiu la o locuință din Cotu Vameș, comuna Horia. La locul intervenției s-au deplasat nouă subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. Au ar un pat și lenjerie aflată în jurul sobei. Cauza probabilă a incendiului a fost, conform pompierilor, jarul căzut din sobă.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!