Prima paginăActualitate

Trei incendii din cauza instalațiilor electrice

Trei incendii din cauza instalațiilor electrice

Dimensiune text

 

 

Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112”, miercuri, 13 iunie, la ora 18:29, despre producerea unui incendiu la o anexă a unei locuințe particulare în Bozienii de Sus, comuna Ruginoasa. La locul evenimentului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și echipajul EPA, încadrate cu opt subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. În urma evenimentului au ars circa patru metri pătrați din tavanul anexei, confecționat din lemn. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost, conform pompierilor, un aparat de comutare defect.

În noaptea de miercuri spre joi, la ora 00:29, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în localitatea Icușești. La locul evenimentului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, încadrate cu șase subofițeri, din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. În urma evenimentului au ars: acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați, confecționat din lemn cu învelitoare plăci azbociment, mobila dintr-o cameră (un pat, un dulap, o masă și două scaune), circa 30 de kilograme de materiale textile, elemente de tâmplărie (un geam și o ușă), documente de identitate ale proprietarului, soției și copiilor, o bormașină și un flex. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost, conform ISU Neamț, un scurtcircuit electric.

Joi dimineață, 14 iunie, la ora 02:46, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la un autoturism în localitatea Cârligi, comuna Filipești, din județul Bacău. La locul evenimentului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, încadrate cu șapte subofițeri din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. În urma evenimentului a ars în totalitate autoturismul, marca VW Bora. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost, conform pompierilor, un cablu electric defect.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0