Trei dealeri auto din Neamţ, înscrişi în programul Rabla

Dimensiune text

În perioada 24-31 martie, dealerii auto din Neamţ s-au putut înscrie la Asociaţia Fondului pentru Mediu (AFM) pentru a participa la Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional pe anul 2014.

În urma validării dosarelor de înscriere, SC Cybernet Auto Center SRL Bacău, cu punct de lucru în comuna Gîrcina, judeţul Neamţ, pe DN15D, Renault Comercial Roumanie SRL, prin dealerul Auto Moldova SA, cu punct de lucru pe strada Nicu Albu, numărul 1, în Piatra Neamţ, şi SC Auto Italia Impex SRL, prin agentul autorizat Efimex SRL, cu sediul în Piatra Neamţ, pe bulevardul Traian, sunt cele trei societăţi care au fost acceptate în  programul Rabla în 2014. Firmele din Neamț se alătură altor 84 de dealeri din toată ţara, cu care vor împărţi cele 17.000 de tichete puse în circulaţie anul acesta, încă de la începutul programului.

Începând cu acest an, distribuţia tichetelor din programul „Rabla” nu se va mai face pe judeţe, în funcţie de vechimea parcului auto din fiecare unitate teritorială, ci în funcţie de cerere, tichetele electronice urmând să fie extrase dintr-o baza de date naţională de dealerii auto, pe măsură ce se înscriu solicitanţii.

Cetăţenii care doresc să se înscrie anul acesta în programul Rabla o vor putea face la orice dealer dintre cei validaţi.


COMENTARII

WORDPRESS: 0