Prima paginăActualitateNeamt

Trei copii și-au pierdut părinții în curba de la Feleşti

Dimensiune text

Trei copii au rămas fără ambii părinţi, în urma unui accident de circulaţie care s-a petrecut într-un loc ce a făcut, de-a lungul timpului, numeroase victime: curba de la Feleşti. Tragedia a avut loc sâmbătă, la ora 12.30. Un bărbat din Bucureşti mergea pe direcţia Piatra Neamţ – Roman, în maşina în care se mai aflau soţia şi cei trei copii ai lor, în vârstă de patru, opt şi nouă ani.

„Șoferul, într-un sector de drum în curbă la dreapta, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed şi alunecos, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă, şi a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto şi a pasagerului din dreapta faţă, o femeie de 36 de ani, şi rănirea celor trei minori, pasageri pe bancheta din spate a autoturismului”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ.

Tragedia de sâmbătă nu a fost singurul eveniment rutier care a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, pe şoselele din judeţul Neamţ. În toate cele şapte situaţii, oamenii legii continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care au avut loc accidentele de circulaţie.

COMENTARII

WORDPRESS: 0