Trei ceasuri rele pe șosele

Dimensiune text

Patru persoane, printre care și un copil, au fost rănite, duminică, în accidente rutiere.

 

 

Ziua de duminică a fost una plină de evenimente rutiere. Primul accident a avut loc la ora 9.25, pe raza localității Pildești. Alexandru P., de 19 ani, din comuna Cordun, conducea un autoturism prin Pildești și, din cauza neatenței în conducere, a pierdut controlul volanului, a părăsit sensul de mers și a accidentat ușor un copil de nouă ani care se deplasa pe drum regulamentar. După producerea accidentului, șoferul a trimis victima cu un alt autoturism la spital, iar el a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor, fiind găsit de oamenii legii acasă, acolo unde a fost găsită și mașina cu care Alexandru P. l-a accidentat pe copil. Tânărul a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost de 0,08mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 13.40, un șofer de 20 de ani a accidentat ușor un pieton în comuna Sagna. Ștefan G., din Târgu Ocna, conducea un autoturism pe raza comunei Sagna. Acesta a efectuat manevra de depășire a unui microbuz oprit aflat în stație și l-a acroșat și accidentat ușor pe Sorin C., de 33 ani, din Roman, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

Al treilea eveniment rutier a avut loc în jurul orei 23.05, pe DJ 207 K, pe raza localității Buruienești. Valerian L., de 19 ani, din comuna Doljești, conducea un autoturism pe DJ 207K, având o concentrație de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat și, din cauza neatenței, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, condus regulamentar de Lucian S., de 37 ani, din comună. Urmare a producerii accidentului, atât conducătorul auto, cât și conducătorul atelajului hipo au fost răniți ușor. Conducătorul atelajului hipo avea, la momentul producerii accidentului, o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. În toate cauzele au fost întocmite dosare penale, iar cercetările sunt continuate de Poliția municipiului Roman.

[sam id=”3″ codes=”true”]


COMENTARII

WORDPRESS: 0