Prima paginăRural

Treceri de pietoni semnalizate, la școlile Recea și Ion Creangă

Dimensiune text

Administrația publică de la Ion Creangă va amenaja, la școlile Recea și Ion Creangă, două treceri de pietoni cu indicatoare de avertizare luminoasă.

 

 

Cele două drumuri pe care se află situate școlile Recea și Ion Creangă, drumul DJ 207D, respectiv 207C, sînt intens circulate. Cum cele două unități de învățămînt se află pe aceste drumuri, există pericolul producerii de accidente în rîndul elevilor. Pentru a evita astfel de evenimente nedorite, am luat decizia amenajării celor două marcaje rutiere semnalizate. A fost o dorință mai veche, pe care nu am putut-o duce la îndeplinire din lipsa fondurilor„, a precizat inginer Petru Prichici, primarul comunei Ion Creangă. Din bugetul pe anul acesta, de 3.811.000 lei, edilul comunei a alocat, pentru amenajarea trecerilor de pietoni, suma de 10.000 lei.

Primăria Ion Creangă poate lua decizia amenajării celor două treceri de pietoni și montării indicatoarelor cu avertizare luminoasă aferente din satele Recea și Ion Creangă numai cu avizul Inspectoratului Județean de Poliție Neamț.COMENTARII

WORDPRESS: 0