Prima paginăActualitate

Trecerea de cale ferată dinspre Iaşi, reparată cât de cât

Trecerea de cale ferată dinspre Iaşi, reparată cât de cât

Dimensiune text

 

trecere1808Primăria Roman a intervenit pentru a nu mai ştim câta oară pentru a repara trecerea la cale ferată de la ieşirea din oraş înspre Iaşi. Săptămâna aceasta ar trebui schimbate şi dalele, iar administraţia locală speră ca lucrarea să ţină până la anul.

Pentru luna aceasta şi luna august, autorităţile se aşteaptă la un trafic intens în zonă, odată şi cu venirea acasă a celor care lucrează în străinătate.

„Săptămâna aceasta, CFR va intra să schimbe dalele. Trecerea nu este în proprietatea noastră, este în administrarea proprietarilor căilor ferate. Este realizat un proiect, dar care costă în jur de 600 – 700.000 de lei, iar cei trei proprietari ai acestei căi ferate spun că este foarte mult, dar vor să se mobilizeze pentru anul viitor şi să realizeze lucrarea”, a declarat Ovidiu Bojescu, administratorul public al oraşului.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • aiurea ! nu trebuie nici un proiect .trebuie schimbate periodic dalelele .banii care se arunca pe proiect sunt bani furati,cu buna stiinta.este stilul consacrat de „lucru” al celor de la CFR.de aia a ajuns CFR in stare de faliment.