Tratament și odihnă pentru bunici

Dimensiune text

Sute de pensionari din Neamț vor merge săptămîna viitoare la tratament balnear în stațiuni. În cadrul celei de-a noua serii de bilete de tratament balnear, Casa Națională de Pensii Publice a repartizat 334 bilete de tratament, pentru perioada 10 – 13 august.

 

Pentru a intra în posesia biletelor de tratament, beneficiarii trebuie să se prezinte la Casa de Pensii cu o copie a actului de identitate, copia biletului de trimitere eliberat de către medic – fiind obligatorie și prezentarea originalului -, cuponul de pensie și contravaloarea plății contribuției individuale.
Biletele care au fost repartizate, dar nu au fost ridicate de beneficiari, vor fi redistribuite. Stațiunile pentru care au fost repartizate biletele de tratament sînt Techirghiol, Mangalia, Tg.Ocna, Sîngeorz Băi, Saturn, Vatra Dornei, Lacul Sărat, Amara, Sovata, Sarata Monteoru, Bălțătești, Buziaș, Căciulata, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, 1Mai, Gioagiu, Herculane, Olănești, Moneasa, Pucioasa, Slănic Moldova, Tușnad și Nicolina.

Lista beneficiarilor a fost publicată atît pe site-ul instituției – www.pensiineamt.ro – cît și la sediile din Roman și Piatra Neamț ale Casei de Pensii.COMENTARII

WORDPRESS: 0