Prima paginăLifestyle

Tratament facial revoluţionar la Velvet Spa & Beauty Roman

Dimensiune text

Persoanele care doresc să îşi menţină tenul tânăr sau să corecteze anumite imperfecţiuni ale acestuia au, acum, posibilitatea de a apela la un tratament facial revoluţionar.

La salonul Velvet Spa & Beauty, din cadrul Hotelului Roman, este disponibil un tratament facial revoluţionar. Laura Witteveen, trainer naţional pentru produse Pioneer, a venit la Roman pentru a prezenta noile produse de la marca Phytomer, cunoscută pentru produsele sale bazate pe biotehnologia marină. Noul tratament facial este unicat în lume şi garantează întinerirea tenului datorită ingredienţilor săi, obţinuţi pe baza biotehnologiei marine.velvet1

Cercetătorii din laboratoarele Phytomer au descoperit că în apa de mare se regăsesc 104 oligoelemente şi minerale, aceleaşi ca şi în plasma sanguină. De aceea, au creat un tratament care are la bază produse obţinute numai din Oligomer, care este apă de mare transformată în pudră, alături de alţi ingredienţi activi, extraşi din algele marine şi din flori cultivate special.

Tratamentul Pioneer se bazează pe o cremă revoluţionară, care conţine exopolizaharide, extrase din algele marine, care ajută fibrele să se menţin flexibile. Este singurul tratament facial care include, pentru eficienţă maximă, şi un modul de spate şi o mască terapeutică ce se aplică pe coloană.

velvet2

Acest tratament se realizează în mai mulţi paşi. Întâi, se realizează un masaj pentru spate, cu ser relaxant, ulei de masaj şi nămol marin, apoi se realizează imersia marină – respectiv se pulverizează un ser de relaxare, alcătuit din apă marină, care imită o briză oceanică; urmează, apoi, demachierea, tonifierea şi exfolierea tenului, cu apă micelară, demachiant, gel exfoliant şi exfoliant restructural, apoi se realizează un masaj facial uscat, cu ajutorul a două instrumente – rulou facial şi moderator pentru masaj, se aplică o mască pe faţă şi pe buze, iar la final se aplică această cremă specială, numită XMF, care corectează ridurile, le umple, le redensifiază. Acestă cremă este obţinută din alge brune, extract de orhidee Morio – care este protejată prin lege, motiv pentru care compania Phytomer şi-a creat o plantaţie proprie – şi algă de Branco. La final, pielea va fi mai netedă, mai fermă şi mai luminoasă. Acest tratament este deosebit şi pentru că are grijă şi de buze, nu numai de ten.
Clienţii interesaţi pot achiziţiona această cremă XMF pentru acasă, însă cel mai indicat este ca tratamentul să fie realizat la un salon, deoarece este foarte importantă şi tehnica manuală pentru eficientizare.

Articol mai vechi

COMENTARII

WORDPRESS: 0