Prima paginăRoman

Transportul în comun se va scumpi

Dimensiune text

Operatorii de transport local au solicitat administrației locale majorarea prețului biletelor de transport în comun, ca urmare a creșterii prețului carburanților.

 

 

O primă discuție pe această temă a avut loc săptămână trecută, transportatorii propunând dublarea tarifelor, de la 1,5 la 3 lei pentru un bilet. „Transportatorii s-au plâns că prețul la combustibil a crescut foarte mult în ultima perioadă și că prețul biletelor a rămas același, fapt care nu le mai permite acestora să se încadreze în costuri. În prezent, un bilet de transport local costă 1,5 lei, iar transportatorii susțin că prețul ar trebui să fie dublat, la 3 lei. Vom analiza solicitarea transportatorilor și, cel mai probabil, vom accepta o majorare de preț a biletelor de transport, însă nu vom fi de acord, sub nici o formă, cu dublarea prețurilor”, a spus primarul Laurențiu Dan Leoreanu.COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Mihalcea 8 ani

    Nu se inghesuie nimeni nici la pretul de 1,5 lei, iar la 3 lei soferul va citi sigur ziarul.Tot taxiul ramane baza.Curat si confortabil.

  • Mosu Lica 8 ani

    De cate ori am folosit maxi-taxi (centru-dedeman si retur) o singura data am primit bilet (desi eram doar doi calatori!) deoarece soferul a fost ,,atentionat” ca e… ,,control” pe traseu ! PS. Cred ca nici traseele nu sunt b ine gandite pentru ca transportul comun sa fie eficient (si pentru calatori si ptr. transportator)