Transportatori de persoane și mărfuri sancționați de polițiști

Dimensiune text

În perioada 11 – 17 februarie, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au acționat pe linia verificării legalității desfășurării transportului rutier public de mărfuri și persoane, în cadrul campaniei preventive „Truck & Bus”.

 

 

Pe domeniul „Truck” – transport rutier public de mărfuri – au fost controlate 500 de autovehicule, din care 476 înmatriculate în România, cinci înmatriculate în țări ale Uniunii Europene și 19 înmatriculate în alte state. Polițiștii au aplicat 199 de sancțiuni contravenționale, din care 61 pentru depășirea vitezei legale, 62 pentru nefolosirea centurii de siguranță, 18 pentru defecțiuni tehnice, opt pentru nereguli ale documentelor conducătorilor auto, două pentru nereguli ale documentelor autovehiculelor și 48 pentru alte abateri.

În domeniul „Bus” – transport rutier public de persoane -, au fost controlate 315 autovehicule, din care 313 înmatriculate în România și două înmatriculate în alte state. Au fost aplicate 99 de sancțiuni contravenționale, din care 15 pentru depășirea vitezei legale, 30 pentru nefolosirea centurii de siguranță, șase pentru defecțiuni tehnice, opt pentru nerespectarea masei maxime totale autorizate, două pentru nereguli ale documentelor conducătorilor auto și 38 pentru alte abateri.

[sam_ad id=”111″ codes=”true”]COMENTARII

WORDPRESS: 0