Prima paginăSocial

Transport public în comun și în cartierul Danubiana

Transport public în comun și în cartierul Danubiana

Dimensiune text

 

 

Romașcanii urmează a beneficia de un nou traseu de transport în comun, pe lângă cele patru trasee pe care se operează în acest moment. Anunțul a fost făcut luni, 1 iulie, de primarul municipiului Roman, în conferința de presă săptămânală, noul traseu urmând a acoperi zone din partea de nord-vest a municipiului Roman, cartierul Danubiana, bulevardul Nicolae Bălcescu și cartierul Petru Rareș – cartierul lipovenesc.

„Împreună cu operatorul care prestează activitatea de transport public local din Roman, am ajuns la un consens în ceea privește introducerea unui nou traseu de transport public local, care să vizeze cartierul Danubiana. Vom supune dezbaterii publice acest nou traseu și, ulterior, la o proximă ședință de Consiliu Local, să putem aproba acest nou traseu și să înceapă efectiv prestarea serviciului și în ceea ce privește cartierul Danubiana, un traseu care să aibă în plan și depozitul Profi, de pe ocolitoare, fabrica de pâine, dar și mai multe străzi din cartierul lipovenesc”, a declarat primarul Lucian Micu.

Microbuzele operatorului de transport în comun acoperă în acest moment trei trasee în zona urbană a municipiului Roman (traseul 2 Vasile Lupu ANL – Carrefour, traseul 3 Kaufland – Carrefour și traseul 5 cartierul Bălcescu, Bogdan Dragoș – Carrefour), plus traseul periurban Carrefour – Dedeman.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0