Traian Băsescu vine sâmbătă la Roman

Traian Băsescu vine sâmbătă la Roman

Meseriile candidaților pentru parlamentare: artist, sudor, controlor de trafic aerian, tâmplar, meteorolog, merceolog, instalator, instructor trafic CFR, prelucrător prin așchiere
Cu un picior în Parlament, primarul Leoreanu promite sprijin pentru ziarişti
Trei ani de închisoare pentru infracțiuni electorale

 

traian-basescuSâmbătă, 19 noiembrie, fostul președinte al României, Traian Băsescu, în prezent președinte al PMP și candidat la alegerile parlamentare din 11 noiembrie, va fi prezent la Roman, la Casa de Cultură, anunță Dorinel Antăl, candidatul formațiunii pe listele din Neamț pentru o funcție de senator.

Întâlnirea este programată pentru ora 15.00, dar intrarea se face pe bază de invitație și buletin, conform organizatorilor, asta probabil și pentru că fostul președinte beneficiază în continuare de securitate asigurată de SPP, la fel ca toți cei care au condus țara în trecut.

„Aceia dintre dumneavoastră care nu sunt încă membri ai Partidului Mişcarea Populară şi doresc să participe la eveniment sunt rugaţi să ne contacteze la numărul de telefon: 0333 131 012. Accesul în sală se va face pe bază de invitaţie şi Carte de Identitate”, este anunțul lansat pe pagina de socializare a PMP.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!