Tobogan gonflabil, trambuline și trenuleț turistic în Parcul Municipal

Tobogan gonflabil, trambuline și trenuleț turistic în Parcul Municipal

Dimensiune text

 

 

Activitățile sezoniere de divertisment din Parcul Municipal ar putea să capete o nouă dimensiune, după ce câteva firme s-au arătat interesate să liciteze terenuri pentru a amplasa un tobogan gonflabil, un castel gonflabil, cursă cu obstacole și trei trambuline, plus posibilitatea ca cei mici să facă un tur cu trenulețul.

În acest scop, consilierilor locali li se cere aprobarea pentru a închiria, prin licitație publică, către firmele private, terenurile situate în Parcul Municipal Roman, în scopul amplasării sezoniere a unor mijloace de agrement pentru copii.

„Propunerea este motivată și de faptul că s-au depus la Biroul Unic mai multe solicitări ale unor firme autorizate în domeniu, care dispun de astfel de bunuri și care au încercat în trecut să presteze aceste servicii. Este vorba despre un trenuleț turistic ce va ocupa 10 metri pătrați și va efectua deplasări pentru copii pe aleile principale, un tobogan gonflabil ocupând 30 metri pătrați ce va fi amplasat în laterala dreaptă a locului de joacă, și un complex de obiecte amplasat la stânga locului, alcătuit din castel gonflabil, cursă cu obstacole și trei trambuline, pe o suprafață de 70 metri pătrați”, se arată în expunerea de motive înaintată consilierilor locali.

Conform proiectului de hotărâre, terenurile se vor adjudeca în urma unei licitații publice, care va porni de la suma de 1,2 lei pe metru pătrat pe zi.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0