Toate școlile din județ sunt închise luni și marți

Toate școlile din județ sunt închise luni și marți

 

clasaelevigoalaÎn urma monitorizării situației la nivelul unităților de învățământ din județul Neamț, membrii Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Neamț, întruniți în ședință extraordinară duminică, 8 ianuarie, au propus Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) suspendarea cursurilor școlare în zilele de luni, 9 ianuarie, și marți, 10 ianuarie.

„Având în vedere prognoza meteo pe perioada următoare, Inspectoratul Școlar a solicitat amânarea începerii cursurilor. În acest sens, am convocat membrii CJSU, pentru astăzi, într-o ședință extraordinară, pentru a aproba această solicitare”, a afirmat prefectul Niculina Dobrilă.

„În această perioadă, directorii unităților de învățământ vor lua măsurile care se impun pentru protecția instalațiilor sanitare din școli și spațiile aferente. Orele neefectuate în zilele de 9 și 10 ianuarie vor fi recuperate până la sfârșitul anului școlar 2016 – 2017”, a precizat inspectorul general al ISJ Neamț, Viorel Stan.

Pentru județul Neamț sunt emise o atenționare meteo de tip cod galben vizând intensificări ale vântului, zăpadă spulberată şi troienită, valabilă până duminică seară, 8 ianuarie, orele 22, și o atenționare de tip cod galben de ger, valabilă pentru zilele de duminică, 8 ianuarie, luni, 9 ianuarie, și marți, 10 ianuarie, interval în care se prognozează că maximele diurne se vor situa frecvent între -16 şi -10 grade, iar minimele nocturne vor fi cuprinse între -25 şi -15 grade.


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Si in LAPONIA s-au inchis scolile ?