Toaleta publică din spatele Primăriei va fi deschisă și seara, și în weekend

Toaleta publică din spatele Primăriei va fi deschisă și seara, și în weekend

Dimensiune text

 

 

Mai mulți cetățeni s-au plâns autorităților locale de lipsa unei toalete publice în zona centrală, utilă în special pentru faptul că la fântâna arteziană din fața Primăriei se strâng zilnic numeroși adulți, dar și copii, pentru a se recrea. Astfel, primarul Lucian Micu a declarat că în aceste zile, programul de funcționare a toaletei din spatele Primăriei se va modifica, astfel încât accesul la utilități să fie permis și după orele 16.00 sau la final de săptămână.

„În urma unor propuneri primite, vom identifica, în perioada imediat următoare, o locație unde să amplasăm o cișmea pentru apă în zona parcului de la primărie, de la fântâna arteziană. De asemenea, lucrăm în această perioadă pentru identificarea unei soluții astfel încât toaleta din spatele primăriei să fie deschisă în timpul săptămânii, până seara, mai târziu, și, de asemenea, să fie deschisă și sâmbăta și duminica, pentru părinții, bunicii, copiii care vin în această zonă”, a declarat primarul Lucian Micu.

O altă toaletă publică ce urmează să fie dată în folosință în acest an este cea de sub amfiteatrul din Pietonalul Ștefan cel Mare.

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0