Prima paginăSocial

Tinerii PTPI Roman împart bunătate de Crăciun: „X-mas Project”

Tinerii PTPI Roman împart bunătate de Crăciun: „X-mas Project”

Dimensiune text

Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, asociația People to People International (PTPI) – Roman Chapter organizează proiectul ce dăruiește câte ceva tuturor: copiilor nevoiași le oferă cadouri, iar donatorilor le aduce bucurie și un plus pe lista faptelor bune. În cadrul evenimentului „X-mas Project”, asociația noastră colaborează cu centrul „Iubire și Speranță” pentru a le oferi celor 65 de copii din cadrul centrului, cele necesare pentru niște sărbători mai bune, mai fericite.

Voluntarii noștri vor pregăti pachete pentru fiecare dintre aceștia, ce vor ajunge la destinatari în jurul datei de 18 decembrie. Până atunci, îndemnăm pe oricine dorește să ni se alăture, să o facă fără reținere, în ideea de a aduce bucurie celor care nu au aceleași posibilități ca noi. Proiectul se adresează acelora care, cu inima plină de compasiune, doresc să facă un gest mic, ce ar putea îmbunătăți viața acestor copii în mod semnificativ.

Astfel, oricine dintre dumneavoastră poate contribui cu pachete formate din mandarine, napolitane, eugenii, ciocolată, bomboane, cornuri, suc, prăjiturele sau alte bunătăți. De asemenea, se pot aduce orice fel de haine, copiii având între 2 și 17 ani, jucării, cărți, rechizite, cărți de colorat, produse de igienă sau chiar articole de bază de gătit pentru părinți, precum mălai, făină, zahăr, ulei.

În afară de toate acestea, orice lucru este bine primit, așa că îndemnăm pe toată lumea să doneze ce poate și ce crede de cuviință. Mai ales acum, dată fiind situația de pandemie, dorim să ne unim cât mai mult pentru a aduce la viață lumina de pe chipul unui copil când primește un dar, copil pentru care fericirea e măsurată într-un pachet de biscuiți sau o bluziță nouă.

Toate donațiile vor fi strânse în fața corpului A al Colegiului Național „Roman-Vodă” de către voluntarii noștri în următoarele zile:
● vineri, 4 decembrie, ora 16:00
● sâmbătă, 5 decembrie, ora 12:00
● joi, 10 decembrie, ora 17:00
● vineri, 11 decembrie, ora 15:30
● luni, 14 decembrie, ora 15:30

„X-mas Project” este ocazia dumneavoastră de a face o faptă bună la finalul acestui an aparte. Împreună le putem demonstra acestor copii că cineva se gândește la ei, arătându-le că nu sunt singuri de sărbători și trezindu-le un sentiment de căldură, în ciuda frigului de afară. Pentru noi, cei care avem de toate, efortul este minim, însă pentru ei, bucuria este nemărginită. Fiecare donație este un alt zâmbet , așa că așteptăm cu brațele deschise pe oricine vrea să contribuie, cu speranța că, în final, să ajungem la un număr maxim de zâmbete pe fețele copiilor!

Maria-Eden Lebădă,
PTPI Roman Chapter

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0