Prima paginăEducatie

Tinerii pot participa la Târgul Internațional de Universități

Dimensiune text

Cele mai prestigioase universităţi din lume prezintă, la Bucureşti, Cluj-Napoca şi Galaţi, oferta educaţională.

Cei care doresc să studieze în afara ţării la un program de licenţă sau de master pot participa la a XVI-a ediţie a Târgului Internaţional al Universităţilor, RIUF (Romanian International University Fair) 2015. Iniţiat şi organizat de Grupul „Educativa”, RIUF este, de un deceniu, cel mai mare târg educaţional din România şi reuneşte zeci de universităţi internaţionale şi mii de tineri români interesaţi să descopere, într-un singur loc, o ofertă educaţională completă.

În acest an, cel mai mare târg de universităţi din ţară are loc în trei oraşe: Bucureşti (Sala Palatului, 14 – 15 martie), Cluj-Napoca (Sala Polivalentă, 17 martie) şi Galaţi (Universitatea „Dunărea de Jos”, 19 martie).

riuf19c

Pentru a participa la eveniment este necesară completarea unui formular de înscriere. Cei care s-au înscris online vor fi la curent cu toate informaţiile referitoare la programul şi activităţile din cadrul evenimentului.

Târgul aduce în atenţia participanţilor o gamă variată de oferte din domeniul educaţional şi de dezvoltare personală, de la cele mai prestigioase universităţi din lume şi până la şcoli de limbi străine sau asociaţii studenţeşti. Vizitatorii vor putea interacţiona cu expozanţii şi vor putea afla direct de la ei despre programele de studii disponibile, precum şi informaţii utile care le pot uşura procesul de aplicare la universitatea dorită. Totodată, cei interesaţi pot afla detalii despre taxele de şcolarizare sau modalităţi de finanţare, informaţii despre cursuri şi profesori, direct de la studenţi internaţionali la universităţi de top.

La eveniment vor fi prezente 80 de universităţi din România şi din străinătate (Marea Britanie, Danemarca, Olanda, SUA, Franţa şi Germania).

COMENTARII

WORDPRESS: 0