Tineri romașcani arestați după ce au tâlhărit un minor de bani și de telefonul mobil

Tineri romașcani arestați după ce au tâlhărit un minor de bani și de telefonul mobil

 

 

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Roman au reţinut și încarcerat, doi tineri, de 18, respectiv 25 de ani. Miercuri după-amiaza, 11 aprilie, poliţiştii au fost sesizaţi de un tânăr de 15 ani, din Bacău, despre faptul că, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Roman, doi necunoscuţi l-ar fi ameninţat cu acte de violenţă şi i-ar fi sustras 120 lei şi telefonul mobil.

„În urma sesizării, polițiștii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Roman i-au depistat în scurt timp pe cei doi tineri bănuiţi de comiterea faptei. Aceștia, în vârstă de 18, respectiv 25 de ani, aveau asupra lor telefonul sustras şi o parte din bani, fiind conduşi la sediul Poliţiei Roman în vederea continuării cercetărilor. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, iar poliţiştii i-au reținut pe cei doi pentru 24 de ore, fiind introduși în arestul IPJ Neamţ”, informează Poliția Neamț.

Joi, cei doi au fost prezentaţi Parchetului Roman, cu propunere de arestare preventivă, iar Judecătoria Roman a dispus faţă de cei doi, Ionuţ Daniel Nistor și Iulian Constantin Boroş, ambii din Roman, arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind depuşi la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Neamţ. Ambii aveau antecedente penale, pentru comiterea aceleiași fapte. Cercetările în cauză continuă, urmând ca la finalizarea acestora să se propună măsurile prevăzute de lege.

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0