Tineri reținuți pentru înșelăciune prin metoda „Accidentul”

Tineri reținuți pentru înșelăciune prin metoda „Accidentul”

Dimensiune text

 

Trei tineri cu vârsta între 21 și 28 de ani au fost reținuți de polițiști, după ce au înșelat două victime cu suma de aproape 16.000 de lei, prin metoda „Accidentul”.

Duminică, 15 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au organizat o acțiune pe raza comunei Rediu, ocazie cu care au depistat doi bărbați cu vârste de 28 și 24 ani, din județele Vaslui și Iași, și o femeie de 21 ani, din comuna Rediu, suspecți că au participat sub diferite forme la săvârșirea a două infracțiuni de înșelăciune prin metoda „Accidentul”.

„Cele două infracțiuni au fost comise în ziua de 15 octombrie, iar victimele au înmânat suspecților, în total, suma de 15.800 lei. Pe parcursul cercetărilor, polițiștii au reușit recuperarea parțială a prejudiciului. Împotriva celor trei persoane suspecte a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 ore pe baza de ordonanță de reținere. Astăzi, suspecții vor fi prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunere de arestare preventivă”, informează un comunicat al IPJ Neamț.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0