Tineri din Trifești și Horia, reținuți după ce au tâlhărit un taximetrist romașcan

Tineri din Trifești și Horia, reținuți după ce au tâlhărit un taximetrist romașcan

Dimensiune text

 

Un tânăr de 25 de ani, din Trifești și un tânăr de 29 de ani, din Horia, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore.

Luni, 23 septembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au reținut pentru 24 de ore doi tineri bănuiți de comiterea infracțiunii  de tâlhărie. Conform IPJ Neamț, din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 22 septembrie, un tânăr de 21 de ani, din Roman, șofer la o societate de taxi, a preluat la comandă doi pasageri din comuna Trifești pentru a-i transporta în oraș.

Pe drum, unul dintre cei doi i-ar fi solicitat conducătorului auto să oprească, iar la scurt timp, când a revenit la autoturism, cu un obiect ascuțit-tăietor în mână, l-ar fi amenințat pe acesta, cerându-i banii și deposedându-l de portofelul în care avea suma de 930 lei și actele personale. Profitând de neatenția celor doi, șoferul a reușit să-l dezarmeze de acel obiect ascuțit-tăietor, moment în care aceștia au fugit în vegetația de porumb de pe marginea drumului.

„În baza probatoriului administrat, tinerii au fost reținuți de polițiști  pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț, urmând ca astăzi să fie prezentați Judecătoriei Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, informează IPJ Neamț. Față de cei doi tineri, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0